GSM +385 (0)91 11 22 777
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama.
Uvjeti iznajmljivanja

OPĆI UVJETI

Starost vozača od najmanje 21 godine i posjedovanje vozačke dozvole najmanje 2 godine.

Minimalni najam 1 dan. Svaki dodatni započeti sat (0 do 60 min) naplaćuje se po cijeni 1/5 dnevnog najma.
 
Gorivo nije uključeno u cijenu i vozilo se izdaje sa punim spremnikom. Najamnik je obvezan vratiti vozilo sa punim spremnikom goriva, inače mu se naplaćuje cijena razlike goriva, uvećana za uslugu punjenja goriva.

Vozilo se izdaje prema uvjetima predviđenim Ugovorom o najmu vozila koji najamnik potpisuje prilikom preuzimanja vozila.

UVJETI PLAĆANJA

Plaćanje unaprijed u punom iznosu najma uvećanog za depozit po dogovoru, osim za posjednike kreditnih kartica (American Express, Diners, MasterCard, Visa) kada se naplata vrši po dogovoru.

OSIGURANJE 

Sva vozila su osigurana protiv odgovornosti za štetu nanesenu trećim osobama, te kasko osiguranjem protiv krađe, štete i nezgode.
 
Ukoliko je vozilo oštećeno krivnjom drugog vozila, šteta se u tom slučaju ne podmiruje iz kasko osiguranja vozila, već iz police obveznog osiguranja te (odgovorne) strane. Zbog toga je važno napraviti policijski zapisnik, te popuniti odgovarajuće obrasce.
 
Ako je naše vozilo oštećeno krivnjom njegovog vozača (stranke koja ga je unajmila), odgovornost za štetu pokrivena je kasko osiguranjem. Ovo osiguranje ne pokriva štetni događaj u punom iznosu, već samo štetu do iznosa franšize (NWR) koja se moe otkupiti uz dnevni doplataka po cjeniku (CDW+). Šteta nije pokrivena bez policijskog zapisnika, te popunjenih odgovarajućih obrazaca.
 
U slučaju bilo kakve štete potrebno je kontaktirati Anindol za daljnji dogovor oko postupka. Bez obzira na ugovoren otkup franšize (CDW+), ako najamnik ne kontaktira Anindol sve nastale štete u cijelosti snosi najamnik.

Osiguranje ne pokriva nikakvu štetu ako su počinjene namjerno ili je vozač bio pod utjecajem droge ili alkohola (dokaz policijski zapisnik).
 
Osiguranje ne pokriva štetu učinjenu sa strane osobe koja nije navedena u ugovoru kao vozač, vozaču bez propisane vozačke dozvole ili u slučaju da je dozvola vozaču oduzeta, u slučajevima da se u vozilu nalazi veći broj osoba od broja registriranih sjedišta, štete izazvane ratnim operacijama ili pobunama, kao i u drugim okolnostima predviđenim pravilima osiguravajueg društva ili Zakonskim propisima.
 
Osiguranje ne pokriva štetu slijedećih dijelova: gume, ratkape, naplatci i donji postroj vozila, budući ove štete nastaju jedino grubom nepažnjom vozača.

Osiguranje ne pokriva oštećenja motora nastala zbog nedostatka ulja.

DODATNE USLUGE 

Sjedište za djecu (bebe), krovni nosač ili nosač za skije, GPS navigacijski uređaj dodatno se naplaćuju 50 Kn po danu, a maksimalno 300 Kn za vrijeme trajanja najma (oštećenje ili gubitak se naplaćuje po trišnoj cijeni).

Vanjsko pranje vozila naplaćuje se 50 Kn, unutrašnje pranje vozila naplaćuje se 50 Kn, a usluga dopunjavanja gorivom 50 Kn (uvećano za stvarni trošak goriva).

Dostava i preuzimanje vozila se naplaćuje po dogovoru s obzirom na vrijeme i udaljenost.

   
Anindol
Copyright 1998-2016. Anindol. Sva prava pridržana. web dizajn iDEA studio

Katančićeva 28
10430 Samobor
Hrvatska

GSM: +385 (0)91 11 22 777

info@anindol.hr